Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Cand spui "Biserica" te referi la "Biserica Ortodoxa". Deci unde vorbeste Biserica? Vorbeste in Sfanta Scriptura si in hotararile celor 7 Sinoade ecumenice, si in Pidalion, care tot prin Duhul Sfant s-a primit. Ceea ce contravine acestora trei, nu e de la Duhul.
|
Un răspuns pe lângă. Eu te întreb din nou: Știi ce spune BOR legat de actele cu cip?
Citat:
Posibil ca tu sa crezi ca eu nu stiu ce e libertatea de exprimare; eu traiesc in libertate de 24 ani, asa ca stiu si ce e libertatea de exprimare.
|
Ai demonstrat contrariul.
Citat:
Unii, dupa cum vad pe aici, si dupa cum am scris mai sus, chiar se folosesc in rautatile lor de aceasta.
|
Păcat că vezi doar răutatea celuilalt condamnând-o, dar răutatea din tine nu o vezi. Te invit pe pagina anterioară a acestui topic să-ți citești mesajele.
Citat:
Nu am de dat nimanui socoteala de ceea ce gandesc si cred. Mai ales nu celor rau intentionati.
|
Atunci ferește-te de mai interacționa cu ei, lasă-i cu părerile lor. Când susții o idee asumă-ți riscul că nu toți vor fi de acord cu tine și nu te plânge de răutatea lor. Nimeni nu te obligă să intri în polemici, la fel cum nimeni nu te îngrădește să îți expui o părere. Deci iată cât de liberă ești.
Citat:
Daca nu mai e nimic de adaugat la acest topic, gasiti altul mai interesant; nu umpleti paginile cu off-topicuri.
|
Poate dacă nu te-ai mai plânge atâta ar fi și mai puține off-topicuri.
Citat:
Oricum nu veti convinge pe cel, care a studiat problema si si-a format o parere.
|
"Impresionant" studiu, la fel și argumentele aduse.