View Single Post
Vechi 28.01.2013, 14:15:24
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Dragul meu, eu primesc toate aceste vorbe ale tale, nu-i bai.
Le primesc si pentru ca am trait intre oameni, ani multi, asa incat fiind de mic plecat printre oameni am priceput ce mare e gradina lui Dumnezeu.

Multumesc, deocamdata, pentru incadrarea mea in insectarul tau protestant.
Eu inca mai nadajduiesc, din partea ta, la mult mai mult. Nu fi modest, Catalin, ca dotatia ta e mare! Pe cand ma vei numi baptist, musulman, newageist, hindus, brahman, golan, curvar, betiv, aborigen, sarpe, drac, caine, maimuta, porc? Sper, doar, ca vei face mai repede ceea ce ai de facut. AMIN+
Cezar, tu esti cel care ma ataci intotdeauna si apoi incepi sa te plangi. Intotdeauna tu m-ai atacat si mi-ai scris mesaje ironice si rautacioase, nu eu am facut asta. De cateva ori ti-am trimis mesaje de impacare, desi tu erai cel ce incepeai, spuneia ca da si dupa cateva zile o luai de la capat. Ai inceput mai rau dupa ce ai avut conflictul cu Cristi, l-ai transferat asupra mea si vad ca ai ramas blocat asa. Uite si acum, nici nu disuctam cu tine, nu ti-am scris un mesaj, dar mi-ai scris un mesaj ironic si batjocoritor si apoi tot tu te plangi. Ce te indeamna sa procedezi asa? Spui de smerenie si dragoste (temele abordate cu predilectie de cei cu conceptii moderniste), dar mesajele tale sunt rautaciose deseori. Si nu e doar de acum, si inainte am vazut ca aveai cateodata astfel de mesaje, uneori fara vreun motiv intemeiat. In legatura cu conceptiile tale, poti afla adevarul doar citind si surse ortodoxe, eu stiu ce crezi pentru ca le expui pe forum, la fel cum facem toti. Nu am vazut sa schimbi nici macar un cuvant din ce crezi, ai incercat odata sa te informezi, dar ai abandonat repede, nu are cum un om sa le stie pe toate, tot timpul trebuie sa si invete.
Asadar sa astept cateva zile pana la un nou mesaj rauatacios al tau sau lasi razboiul tau deoparte?
Reply With Quote