View Single Post
Vechi 28.01.2013, 15:17:05
Camy93 Camy93 is offline
Member

Data înregistrării: 26.01.2013
Religia: Catolic
Implicit

dragii mei, multumesc dinsuflet pentru sfaturile care mi le dati :) sa stiti ca desi apele s-au linistit fata de cum era in prima zi, nu ezit sa intru sa va mai povestesc ce se mai intampla.
dragilor, sper sa nu va suparati pe mine, dar biserica care am gasit-o si la care a putut merge si mama (are probleme cu mersul) a fost una catolica! surprinzator a fost ca biserica se numeste "Sfanta Maria"... iar eu am gasit iconita cu Sfanta Fecioara cand mi-a fost greu!...
ieri, pe 27, a fost o comemorare a celor dusi din cauza holocaustului. au cerut indurare si iertare de la Dumnezeu pt. ceea ce facuse Hitler. au urmat cantari despre Dumnezeu si Sfanta Fecioara care m-au facut sa ma simt minunat, si atat cat am inteles, am cantat si eu cu ei, stiind ca Domnul e aproape. pe rand, a venit in fata cine a dorit si ne-a rugat pe noi, ceilalti din sala, sa ne rugam si sa nu uitam cine ne-a creat :)
a fost foarte frumos si o experienta spirituala pe care nu am mai trait-o... am fost trista sa vad ca din cateva zeci de oameni care eram la biserica.... eu si inca doi tineri eram mai tinerei! de ce nu vad tinerii pacea si frumusetea de acolo...
preotul a vorbit, si s-a rugat pt. noi... fiecare avea langa scaunelul lui Biblia si cartea cu cantecelele... nu am inteles absolut tot, dar vreo 80%..
va multumesc ca imi sunteti alaturi, dragilor... cat despre botez, eu eram ferm convinsa ca am fost, am aflat pe la 14 ani ca nu am fost botezata din cauza religiei tatalui meu, in care nu exista botezul
Reply With Quote