Citat:
În prealabil postat de anita
|
Cât de mult îmi place mie "meterialul clientului", adică articolul postat de tine. Păi uite ce spune acolo:
Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă.
Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic, decât
nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor?
Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare,
ci să lucrăm real,
pe viu,
poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă.
ps: cât de mut îmi place "materialul clientului", Anita mai postează, uite cum încet adevărul iese singur la iveală.