View Single Post
Vechi 28.01.2013, 16:10:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Anita ești sigură că tu ai ctit acest articol? Uite ce mai spune el, am să subliniez, poate în final mai văd și alții:

"Părintele Adrian ne îndeamnă să sporim duhovnicește, să răbdăm încercările zilnice cu nădejde și rugăciune către Dumnezeu, să dovedim milă și iertare, nu dispreț și ură. Așa vom agonisi noi Duhul Sfânt și discernământul Lui.

Să ne rugăm, să ne rugăm, să ne rugăm! Mai mult! Să ne încredem în cuvântul Domnului Hristos. Nu trebuie să ne îngrijim de ziua de mâine, cum sau ce vom mărturisi, ci să împlinim azi poruncile și fericirile lui Hristos, pentru ca la vremea cercetării noastre, mâine, sau din ianuarie 2011, sau după război, sau după atentatele antisemite, sau după construirea templului din Ierusalim, să ne lumineze Însuși Domnul Hristos – Lumina lumii și să ne întărească a-L vesti și mărturisi, nu spre slava noastră, ci a Lui, nu prin bravare, ci prin răbdare și cruce, nu cu tulburare și isterie, ci cu multă pace în suflet și echilibru…

Nici unul dintre Sfinții Apostoli, Prooroci și Mucenici, nu și-au pregătit nici trâmbițat dinainte prelegerile înaintea călăilor sau a prigonitorilor, ci Însuși Duhul Sfânt le ascundea viitorul, îi întărea în timp și îi învăța să vorbească numai în momentul mărturisirii lor martirice, tocmai pentru a-i feri de mândria cu care și diavolul căuta să-i muște ca să-i piardă la final…”

ps: frumos material Anita.
L-am citit si am spus zilele trecute ca nu stim ce vom face fiecare atunci ,sau daca vom trai
Eu m-am legat de atitudinea pro cip a unora .
Fiecare e liber sa faca ce vrea dar sa nu sminteasca spunand ca nu e nici o problema daca acceptam documentele biometrice ,despre asta era vorba