Citat:
În prealabil postat de anita
L-am citit si am spus zilele trecute ca nu stim ce vom face fiecare atunci ,sau daca vom trai
Eu m-am legat de atitudinea pro cip a unora .
Fiecare e liber sa faca ce vrea dar sa nu sminteasca spunand ca nu e nici o problema daca acceptam documentele biometrice ,despre asta era vorba
|
Eu cred că te-ai luat de cine nu trebuie. Vezi cine a început mascarada asta. Apoi ia aminte la ce te avertizează părintele pe care tu îl consideri avizat să vorbească:
"Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de
prostie crasă.
Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic,
decât nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau
ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului
aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor?
Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare, ci să lucrăm real, pe viu, poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă".