View Single Post
Vechi 28.01.2013, 21:26:27
florentina88 florentina88 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.12.2012
Implicit Viata familiei mele ocrotita de Sf Nascatoare de Dumnezeu

As vrea ca prin randurile pe le scriu sa demonstrez tuturor ca puterea si mila Lui Dumnezeu este imensa.Dragostea si ajutorul Lui ne inconjoara la fiecare pas, trebuie doar sa deschidem ochii si sa vedem.
M-am nascut intr-o familie in care violenta tatalui meu asupra mamei m-a tulburat destul de mult.Pe langa aceasta am si o surioara bolnava de handicap grav locomotor,adunate la un loc cu multe alte necazuri alte vietii au adus-o pe mama in pragul disperarii si deznadejdii, s-a despartit de tatal meu si a ajuns sa locuiasca cu chirie , considerandu-se aproape pe drumuri cu un copil bolnav si fara niciun sprijin din partea familiei ei, deoarece parintii ei sunt mortii, iar fratii fiecare cu drumul lui si fiecare pentru el.
In perioada despartirii parintilor mei am suferit si noi copii, mai ales din cauza mamei pentru ca imi era teama ca o voi pierde, ca diavolul o va trage intru adancuri folosindu-se de slabiciunea la care ea ajunsese. Astfel mi-am dat seama ca trebuie sa ma rog mult sa o salvez pe mama mea, si m-am rugat Sf.Parascheva, Sf.Nectarie, Sf. Mina, Sf.Nicolae si mai ales ocrotitoarei si rugatoarei neincetate a noastra a pacatosilor ,Sfintei Fecioare Maria prin care ne-a venit ajutorul Dumnezeiesc astfel:femeia la care locuieste in prezent cu chirie a fost singura care in cel mai scurt timp s-a hotarat sa o primeasca pentru o perioada de timp, in schimbul unei chirii mai mici fata de restul pietei, tot ea a sprijinit-o foarte mult moral, daca Dumnezeu nu ar fi trimis pe acest inger sa o ajute pe mama ar fi ajuns probabil direct in strada;
alta intamplare: pe perioada iernii cheltuielile cu intretinere +chiria + tratamentele surorii mele bolnavioare au epuizat-o financiar pe mama , nu se mai descurca ;si iarasi m-am rugat si mi-am pus nadejdea ca Dumnezeu va avea grija de ele si ne va trimite ajutorul Sau si asa s-a intamplat. La cateva zile mama a gasit intr-un cont bancar 400 lei proveniti din niste comenzii de produse naturiste pe care noi le-am cumparat pentru sora mea in trecut , dar erau niste bani de care chiar habar nu aveam; dar vedeti Dumnezeu ne-a descoperit atunci cand aveam cel mai mult nevoie.
Toate aceste necazuri cu care s-a confruntat mama au ajutat-o totusi sa se apropie de Dumnezeu mai mult ca inainte, dupa aproape 13 ani mama s-a hotarat sa se spovedeasca, a inceput sa mearga mai des la biserica, sa o impartaseasca pe sora mea , sa o duca la maslu ,care are atata nevoie de harul Lui Dumnezeu pentru problemele ei de sanatate.
Si sa vedeti chiar si sora mea ne-a bucurat sufletul , a inceput sa faca mai multi pasi singura.
Vedeti !Mare este Mila Lui Dumnezeu si binecuvantarea Lui peste noi.
Am inteles din toate acestea ca oricat de greu ne-ar fi, important este sa ne rugam Lui Dumnezeu mult, din toata fiinta noastra si sa ne punem nadejdea in El si atunci cand cerem sa credem ca am si primit si cu siguranta daca nu vom avea indoiala, mai devreme sau mai tarziu cand va binevoi Dumnezeu vom primi cele cerute.Trebuie subliniez sa nu avem indoiala pentru ca ca Dumnezeu se supara si isi intoarce fata de la noi daca nu credem cu toata taria in slava si mare Sa putere.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne miluiasca pe noi pacatosi si fapturile Sale!
Reply With Quote