Subiect: Despre libertate
View Single Post
Vechi 28.01.2013, 21:51:26
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Numai nașterea din nou, de sus, din Dumnezeu legitimează purtarea numelui de creștin. Numai credința în Dumnezeul cel adevărat și cunoașterea adevăratului Dumnezeu poate legitima purtarea numelui de creștin. În afara acestor premise purtarea numelui de creștin este ilegitimă.

[/i]„Oricine este născut din Dumnezeu nu comite păcat, pentru că sămânța lui Dumnezeu rămâne în el și nu poate să păcătuiască pentru că este născut din Dumnezeu. În aceasta se recunosc fiii lui Dumnezeu și fiii diavolului: oricine nu săvârșește dreptatea și nu-l iubește pe fratele său nu este din Dumnezeu.” [i](1 Ioan 3, 9-10)
Ce frumos ai spus și ai argumentat!

Totuși eu eram de părere că numele de creștin ”se scrie”(se obține) cu sânge și astfel se înscrie în versetele apostolului Ioan postate de tine, la care eu adaug:
29. Caci de dragul lui Hristos vi s'a dat voua nu numai sa credeti in El, dar si sa patimiti pentru El,(Fil1,29)

Dacă mă feresc de botezul cu sânge(să pătimesc pentru El conf Fil1,29) înseamnă că ”mă laud” cu numele de creștin; până atunci nu-s cucernic, ci părelnic.
12. Prigoniti vor fi si toti cei ce voiesc sa traiasca cucernic in Hristos Iisus. (2Tim3,12)

Last edited by Demetrius; 28.01.2013 at 21:53:28.
Reply With Quote