Citat:
În prealabil postat de ioanna
Ar fi bine sa precizezi de fiecare data sursa de unde ai preluat informatia, ca cei interesati de “enigme si conspiratii” sa poata citi tot articolul, nu doar un fragment selectat. Pe mine nu ma deranjeaza copy-paste-ul de pe alte site-uri, dar mi-ar place ca cei care fac asta, sa spuna succint si pozitia lor personala fata de cele expuse. De exemplu, dai acel scenariu, dar ce propui in schimb, ce atitudine ar trebui sa avem? Cel care a scris articolul, sa intre el il politica si sa-si asume aceasta responsabilitate. Eu o sa-l votez :) E usor sa caraim din afara, ca toti sunt tradatori, ca toti ne vand, dar niciunul din cei care comenteaza nu isi asuma responsabilitatea, nu se implica in viata politica sa dea el exemplu de corectitudine.
Imi place ca l-ai citat pe Murphy :)
|
http://acvilaortodoxa.wordpress.com/...nea-europeana/
linkul ca linkul, dar remarca ta cu atitudinea e chiar hotaratoare!! chiar, ce atitudine sa avem? sa ne vanam cuvintele care mai de care mai cu mot, pentru a ne putea arunca cu reprosuri si etichete de sectari? situatia asta ne priveste pe toti si tu stii, ca ai mentionat candva despre insemnatatea acelui 666 ca numar din economia evreilor... nu vad ce folos ai sa bati toba aia alaturi de Alin, cu wierllesu si nanotehnologia... sa nu ne dorim sa ne transformam in roboti! (vezi cazurile cand operatorul tv. sau telefon, depinde cum are fiecare...cand te suna insistent sa-ti propuna noi si minunate oferte si vorbeste ca dupa sablon si daca-i spui nu, se blocheaza... parca l-ai scos din priza)... io nu stiu ce le-or face la trainingu ala, dar pe cuvant!! par mecanizati