Citat:
În prealabil postat de marya
Buna seara .Am sa va spun tristetea din sufletul meu.Am o fetita de 23 ani si de 2 ani face niste bube pe ea ...peste tot si in talpa picioarelor,se umfla buzele .ochii,o mananca ingrozitor.A fost la foarte multi medici dermatologi si nimeni nu stie ce are .Am fost indrumata la o Sf.Biserica acolo am gasit biserica plina de lume.am stat la slujba iar la sfarsit am mers cu fetita la miruit .acolo am spus parintelui ca vreau sa vorbesc o problema cu el ,mi-a raspuns foarte blajin sa astept ca v-a veni un preot...asa a fost.Am spus necazul meu iar parintele a sfatuit-o pe fiica mea sa mearga la Sf Maslu 12 vineri pentru ca problema ei nu este de medici.ce pot face eu ca mama?
|
E greu de dat un sfat in astfel de momente. As putea sa spun ca stiu cum este, dar nu stiu. Sfatul meu la intrebarea ta, este sa te rogi exact asa cum stii: ca o mama! NIMIC nu e mai puternic pe lume ca rugaciunea de mama. Aceasta rugaciune care vine de dincolo de vreme si pe care Maicuta Preacurata o intelege mai bine ca oricine, poate intoarce si Dunarea la izvoare.
Candva, demult, pe cand aveam 26 de ani, eram undeva fara speranta, si doar cosciugul imi mai lipsea. E adevarat ca m-am si spovedit, mai mult de gura parintilor, ca dupa mine habar nu aveam eu ce-i aceea credinta, desi nici ateu nu eram! Dar si acum, cand au trecut inca pe atatia ani, sunt constient ca fara rugaciunile mamei (pe care doar le banuiam, nu ca as fi vazut-o cum se roaga, fiindca se ferea sa vad eu, cat de mult sufera), eu as fi fost acum lut de oale!
Deasemenea sfintele masluri facute asa cum trebuie, cu mai multi preoti induhovniciti, au puterea sa rastoarne muntii.
Despre "acea" biserica, (banuiesc ca de Giurgeni e vorba), stiu fiindca am mers si eu acolo intr-o noapte, mai mult din curiozitate, cu cineva de pe forum care mergea frecvent. Multe am vazut in cateva ore... Sunt convins ca o mare parte dintre necazuri se rezolva mergand acolo... desi tanarul staret spunea ca fara credinta, sa nu se astepte nimeni la minuni... Ei nu se roaga preferential, ci la fel pentru toata lumea si e nevoie ca fiecare dintre apartinatorii celor "cazuti", sa "puna umarul" in rugaciune, sa tina post, sa se fereasca de pacate si sa faca milostenie...
Eu insa, in acest caz, nu as alege locuri atat de greu accesibile si de aglomerate. Rugaciunile unui preot batran, le gasesc cu mult mai folositoare, mai lipsite de riscuri si peripetii, si nu in ultimul rand, mult mai putin costisitoare...
Doamne-ajuta si mai asteptam vesti!