Subiect: Cum sa ne rugam?
View Single Post
Vechi 29.01.2013, 08:37:39
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marya Vezi mesajul
Buna seara .Am sa va spun tristetea din sufletul meu.Am o fetita de 23 ani si de 2 ani face niste bube pe ea ...peste tot si in talpa picioarelor,se umfla buzele .ochii,o mananca ingrozitor.A fost la foarte multi medici dermatologi si nimeni nu stie ce are .
Există o metodă străveche prin care se repară diverse boli cauzate în general de gradul de intoxicare a organismului, de afecțiunile sustemului digestiv și, evident, de alimentația de proastă calitate. Iată o carte de referință pentru a vă face o idee despre ce este vorba: http://www.scribd.com/doc/53696835/POSTUL-Un-Miracol .

Eu însumi am fost de cîteva ori la diverși dermatologi care nu au știut să mă ajute decît cu pastile. Unul singur mi-a dat în plus două liste: una cu alimentele pe care să le evit și alta cu mîncarea pe care să o consum neapărat. Rezultatele nu au fost decît în parte bune și asta pe durată scurtă, căci problemele au revenit.

Așa că recent am experimentat această formă de tratament prin detoxifiere și autovindecare cu ajutorului postului doar cu apă. După 10 zile în care nu am mîncat nimic, rezultatele au fost uimitoare - și aici vă redau doar bolile de piele care au fost ameliorate în mod vizibil și imediat:

- psoriazisul (activ în special iarna la mine) la degetele mîinilor și la coate s-a reparat, rămînînd doar niște vagi urme roz
- limba mi s-a curățat aproape complet
- cearcănele (caracteristice în special alergicilor) s-au diminuat
- acneea nu a mai apărut ca înainte

Am mai auzit de oameni cu chelie cărora a început să le crească părul după perioade de post repetate și de bătrîni cărora părul li s-a colorat, deși înainte era alb.

Oricum, fenomenul merită atenția cel puțin la capitolul problemelor de piele. Dacă nu mă credeți, încercați singuri - dar numai după ce vă documentați bine înainte.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote