Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
dar ce ar fi putut sa mai ia de pe acel blog penticostal, pe care am intrat si eu, si iata ce am gasit, ultimul "articol", e proaspat:
oameni cazand la pamant, tremurand ca in crizele de epilepsie!
asta numiti voi lucrarea Duhului Sfant? pentru asta ati parasit voi pe Hristos si Biserica Sa, Biserica Ortodoxa?
pai cum sa nu avertizam contra acestor inselari evidente?
|
Ies se vede tot mai mult la suprafață înșelările diavolești ale Sectei penticostale. Este vorba absolut evident de manipularea și exploatarea emoțională a oamenilor și în special a tinerilor pentru că ei sunt cei mai sensibili și cei mai receptivi la astfel de atacuri psihice și cei mai manipualbili; ceea ce am văzut în acel clip, precum și ceea ce am văzut în filmul la care am dat trimitere în prima postare arată și confirmă din nou înșelarea diavolească evidentă care stă în spatele acestei Secte pierzătoare de suflete, și că felul în care lucrează este prin
manipulare și exploatare emoțională și prin
spălarea creierelor prin această manipulare și exploatare. Este evident că Secta Penticostală este sub stăpânirea Satanei, lucrătorii Diavolului acționând în special prin mijloace din acestea de massă, prin tot felul de concerte cu impact emoțional asupra tinerilor labili, instabili emoțional și mult mai ușor de excitat din acest punct de vedere, plus că mizează pe fenomenul contagiunii emoționale între ei tinerii; de aceea se și observă rezistența pe care acești oameni o opun Bisericii lui Hristos pentru că psihismele acelea în care și prin care sunt manipulați le conformează psihicul într-un anumit fel încât oamenii ăia sunt pur și simplu spălați pe creier din punct de vedere emoțional. Aia nu este în nici un caz mântuire; e spălare pe creier.
Pe de altă parte poate că nu este întâmplător că se întâmplă așa ceva, pentru că totuși într-un fel sau altul trebuie să se facă o triere, o alegere între cei care se mântuiesc în Biserica lui Hristos și cei care își pierd mântuirea în astfel de secte, cum este și Secta Penticostală. Cum spunea și Hristos în Evanghelia după Matei, mulți sunt cei care merg pe calea cea largă și se duc la pierzanie, în cazul de față prin manipularea și spălarea creierelor în interiorul Sectei, și puțini sunt cei care găsesc calea cea strâmtă care duce la Viață și merg pe ea, în cazul Bisericii lui Hristos. După cum am mai spus este mare păcat că în Biserica Ortodoxă a pătruns acest duh demonic al toleranței și că Biserica nu încearcă măcar mai mult să îi scoată pe acești oameni din ghiara Satanei, de sub puterea mediumistică a acestor slujitori ai Întunericului.