http://www.rok-ah.de/
Parohie ortodoxa romana din koln...eu as zice sa luati frumusel un taxi ( sunt mai scumpe ca in romania? )..si sa mergeti pana acolo.
apropo de botez, am asistat duminica asta fara sa vreau la un botez...era pus intr-o manastire din bucuresti un vas in care turnau apa..m-am mirat ca se boteaza copii in manastire pt ca s-a hotarat sa se evite asta..in fnie. de fapt, nu era vorba de un copil ci de un tanar care urma sa se cunune cu o romanca. el era din egipt, catolic.
daca mama ta e ortodoxa, alex e ortodox...si tu vrei sa fii crestina..de ce nu alegi ortodocsii? doar pt ca sunt mai departe?...ma mai intreb un lucru: cum s-au casatorit mama ta siattal tau fiind de religii diferite? n-au facut cununie religioasa?
spor si idei sanatoase!
p.s. mi-am adus aminte ceva acum...din slujba de duminica..tipul era catolic deci nu l-au mai bagat in apa pt ca ra deja botezat in numele sfintei treimi...slujba a constat din mirungere..si celelalte rugaciuni spuse acolo.oricum in rugaciuni se vorbea, desi era religia catolica, deci crestina...despre intoarcerea de la "inselaciune"..mie cel putin mi-a dat de gandit...oare de ce cei care au scris slujba au considerat asta? doar n-au facut-o in mod gratuit...