View Single Post
Vechi 29.01.2013, 17:19:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Mai dar chiar nu va plictisiti de prostii?
Sunteti mai rau ca la gradinita.

Vroiam sa spun ca mie imi place tinuta din poza.
Si nu este adevarat, bluza nu este mulata, pare asa din cauza ca este pe sub sarafan. Iar acesta din urma nu marcheaza talia, este destul de largut.
Pe cap...in fine. Fetei puse ca model ii sta bine cumva, dar se poate lega altfel, sau pune o palariuta.
Exista pericolul sa fim confundate cu alta religie unde asa leaga basmaua si au probleme destule in societate.

Si problema este ca nu se prea mai gasesc fuste in comert. Probabil ca nu mai este cerere. Ori gasesti unele urate, prea scurte, pentru fetite. Nu mai spun de anumite masuri.
Macar inainte mai gaseai o croitoreasa sa-ti lucreze. Acum au disparut si ele.
Cauti o fusta sa fie normala ca lungime si model, cu material frumos, sau un costum de dama. Nu gasesti nimic.
De aceea trebuie sa recurgi la blugi si alte feluri de pantaloni.
Mie nu-mi place ce vad in magazine. Ce mai gaseai inainte...!
Lasa, sophia, ca nu sunt "prostii" intamplatoare, ci ei fac acest lucru pe toate topicurile. Daca se uita cineva la toate postarile unuia dintre cei de mai sus, va vedea ca nu au scris decat off-topicuri. Deci e absolut intentionat ceea ce fac si se inscrie la manipulare. Chiar si stilul copilaresc, pe care il adopta cate unul, e tot tehnica de manipulare, ca sa scada nivelul discutiei, pana cand te lasi pagubas. Crezi cumva ca Dumnezeu ii indemna sa procedeze asa? NU!

In legatura cu ceea ce ai scris tu mai sus despre fuste, sa stii ca ai dreptate. Dar cred ca se poate face altceva, daca ai putina indemanare si o masina de cusut: sa iei o revista BURDA si sa-ti cauti un tipar pe masura. De obicei au tipare perfecte; rareori trebuie ajustat ceva. Materiale se gasesc, sunt sigura.

Chiar! De ce nu mai sunt croitorese ca pana la revolutie? Fiecare femeie se imbraca exact cu ce ii statea ei bine...
Reply With Quote