Nu stiu daca mai cititi aceste randuri dar eu am intrat de putin timp si cum am citit m-am cutremurat dar mi-am amintit de un caz asemanator petrecut in anii1980 si care au avut drept rezultat o adevarata tragedie iata deci ce sa intamplat:Un tanar tocmai implinise 18 ani si in aceasi zi intrase la facultatea de drept la cluj de bucurie si-a cautat fosti colegi si sau dus la un local sa sarbatoreasca totul erea perfect pana cand au iesit din local cand au fost atacati de niste neispraviti beti care au inceput sa-i loveasca cu sticle,bate sipumnii binenteles ca ei sau aparat si in inchesuiala creata unul dintre atacatori a cazut cu capul pe bordura soselei si in scurt timp a decedat iar anchetatori au hotarat ca respectivul tanar la lovit lucru nerecunoscut dar drept rezultat a fost condamnat la 5 ani inchisoare pentru lovitura cauzatoare de moarte.Dar raul de aici vine caci familia la=ui erea de "vaza"in oraselul lor cumnatul lui erea primar si pur si simplu lau renegat iar dint-o tinerete ideala acum este un om al strazii deci ma rog sa aveti puterea sa luptati pentru fiiul dumneavoastra si sa -l ajutati caci el sufera cel mai mult . FIE CA MAICA DOMNULUI SA VA OCROTEASCA!
|