View Single Post
Vechi 30.01.2013, 04:00:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mekahekaleka Vezi mesajul
Da , dar a fi hacker nu inseamna a fi un hot ordinar ca sa zic asa . necesita mult inteligenta si da este o fapta urata sa furi prin hacking . dar cam toti hackerii nostri care sunt "arestati" sunt angajati la agentiile pe care le-au hackuit . e pacat sa il bagi in puscarie cand poti profita de talentul lui care e inofensiv in comparatie cu ce fac altii (omor . viol . etc)
De acord cu tine, ca nu te duce mintea la un hot ordinar, gen omor, viol, etc., atunci cand zici hacker. Si totusi! S-au facut atatea fraude cu ajutorul hackerilor; au vandut date militare secrete, obtinute pe aceasta cale, altor tari; au intrat in conturile bancilor, etc. Tot infractiune se cheama.
Dar cred ca celor, care pot fi hackeri, li se poate spune si altfel, nu? Eu nu ma pricep; sunt altii care stiu mai bine ca mine: electronisti, programatori, etc. Scuzati daca am gresit termenii.
Deci pe acestia sa-i apreciem, nu pe hackeri, caci si daca isi folosesc inteligenta si pregatirea profesionala, hackerul isi insuseste ceea ce nu e al lui.
Reply With Quote