View Single Post
Vechi 30.01.2013, 08:52:20
Laura19
Guest

Implicit

Subject: [credinta_ortodoxa] Ultima bătălie pentru libertate [m. Filotheu]

Doamne, ajută!

A trecut un alt 14 Ianuarie și anul acesta, în care s-a hotărît că toți românii vor avea buletin de identitate electronic, card de sănătate electronic și nu vor putea să își ia medicamente de la vreo farmacie fără rețetă electronică, nimeni nu și-a mai adus aminte de strigătul în pustie al Părintelui Iustin Pîrvu de la Mănăstirea Petru Vodă, duhovnicul care nu a avut decît jumătate de an de liniște personală după ieșirea din pușcăriile antihristice, ci de aproape 50 de ani stă zi și noapte cu zeci și sute de oameni, le ascultă necazurile, le alină durerile și îi
îmbărbătează în lupta pentru mîntuire.

Strigătul său în pustie a strîns un milion de adeziuni scrise în doar cîteva luni. Nici o autoritate din țara aceasta
nu a vrut să țină seama de ele, deși nimeni, de la nici o autoritate politică sau de orice fel a acestei țări, nu va putea vreodată să strîngă atîtea adeziuni scrise fără propagandă mass-media pentru vreo inițiativă. Semnăturile există și astăzi și vor da oricînd mărturie că românii nu vor să fie sclavii nici unui sistem.

În 22 Ianuarie 2009 am încercat să deschid o discuție pe tema libertății, așa cum este ea ilustrată în Noul Testament, cu profesorii de la Facultatea de Teologie invitați la dezbaterea de la Sala Radio. Mi s-a sugerat, mai mult sau mai puțin subtil, că și Părintele Iustin, și eu, sîntem înșelați. Dacă un om care a plătit cu mai mult de 16 ani de închisoare visul de a crede că putea fi liber în România ocupată de slugile lui Antihrist este înșelat, atunci cei ce s-au bucurat de privilegiile tuturor regimurilor politice din ultimii 30 de ani cum vor putea fi numiți?

Cîțiva români care cred în Hristos - adică în Adevăr și Libertate - au alcătuit o scrisoare pentru a duce mai departe lupta începută acum 4 ani, privitoare la cardul de sănătate. Vă invit să o descărcați, să o completați în 5 exemplare și să o trimiteți celor 5 autorități numite în antet cît mai degrabă. Cu cît vor fi mai multe scrisori, cu atît mai mult va exista posibilitatea ca vreunui funcționar să îi pese și să încerce să ia în seamă dorințele noastre. http://www.scribd.com/doc/121432854/Notificare-privitoare-la-cardul-de-s%C4%83n%C4%83tate

Textul va fi urmat de un apel către Parlamentul României să abroge legea prin care toți cetățenii acestei țări sînt obligați să aibă acte de identitate
electronice. Cele două inițiative vor fi susținute în fața legii de Asociația Pentru Libertatea Românilor, condusă de fratele Nicolae Livadă, căruia vă rog să îi scrieți pentru adeziuni și pentru sprijinirea demersului la adresa nicolaelivada@yahoo.com

Dați la cît mai multă lume acest text. Acum e vremea ultimei mari bătălii pentru libertatea personală în fața statului în care trăim.

m. Filotheu

Last edited by Laura19; 30.01.2013 at 11:52:55.
Reply With Quote