M-am abonat mai demult la grupul yahoo [credinta-ortodoxa] cand voriam sa ma lamuresc ce si cum. Si mai primesc pe mail parera lor si mi-am zis sa postez ultimul mesaj legat de aceste carduri.
Intr-un fel, daca ce a spus parintele Filotheu(sa nu uitam ca nu avem voie sa judecam monahii si nici sa ii batjocurim!) e corect si s-au adunat f.multe adeziuni scrise, autoritatile puteau sa ofere alternative ptr. ai impacat pe toti, chiar daca altii nu le sustin ideile. Eu asa vad ca ar fi trebuit sa se procedeze intr-un stat care se vrea "democrat". N-am fi singura tara care ar renunta la aceste carduri sau care ar oferi alternative.
E adevarat ca problema este mai mult de ordin social, decat religios. Daca s-a citit ce au spus si ierarhii din Grecia, se stie ca si ei au pus mai mult problema din punct de vedere al drepturilor omului, care indirect intra si in domeniul ortodoxiei.
:)) Cancerul este una dintre cele mai profitabile afaceri. Se vor gasi solutii sa stoarca banii de la bietii bolnavi.
Oricum e aiurea pe ce se duc banii. In loc sa se investeasca unde trebuie, se tot arunca in stanga si in dreapta. Cred ca este limpede ca legile nu sunt ptr. romani, mai ales ca romanii nu prea mai sunt condusi de romani.:)) Zicem ca nu ne vindem tara;defapt am dat-o pe degeaba. Privilegiul de a fi sclavii FMI. (doar deaia l-au ucis pe nea Nicu, ca ne-a scos de sub jugul lor)
|