Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery
Pe topicul asta e un dezmat al subiectivismului, de mi-e greata. Una din putinele atitudini corecte de aici, in afara de cele al e penticostalilor de pe forum, care sunt numai doi din pacate, si deci nu pot da replici pe masuraavalansei de calomnii la dresa confesiunii lor,e a lui MihaiG.
Stefan Florin&clubul de subiectivi pina in maduva, faptul ca escrocheria e adenominationala, nu va spune nimic, asa-i?
Un al exemplu de escroc este "preotul" care "deschide cartea".
|
De fapt e cam asa, toti sunt subiectivi, in afara de mine, care sunt cel dintai. Eu ti-am mai scris in trecut ca esti extrem de subiectiv de obicei, desi nu crezi ca esti. Uite si acum, toti eterodocsii enumerati sunt corecti si extraordinari, doar ortodocsii nu sunt. In afara de adventisti, care nu intra in categoria asta pentru ca in cultul lor se spune ceva negativ de papa. Poate fi ceva mia subiectiv decat asta? Si nu e prima data, de multe ori in trecut ai scris aceste lucruri, spunand de subiectivitatea altora, in timp ce tu probabil esti cel mai subiectiv de pe forum.
Spun asta desi nu ma intereseaza cazul cu persoana bolnava si nici nu agreez exagerarile in adresare ale unor useri ortodocsi, de exemplu. In schimb despre cultul penticostal e adevarat ce am scris.