View Single Post
Vechi 31.01.2013, 12:09:14
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Noiembrie Vezi mesajul
Asa e Pelerinule ! Eu insa ma referisem strict la vizitarea altor lacase de cult turistic vorbind! Nu imi lepad eu credinta daca intru intr-o sinagoga de ex.Cum nu am lepadat-o intrand in Catedrala Notre-Dame.Dar mi se pare firesc sa vizitez astfel de locuri decat magazinele cu zdrente!
Pai la noi nu puteti sa vizitati decat daca:1).in urma unui control al arborelui genealogic pe ultimii 2000 de ani nu aveti in familie rude din confesiuni istorice rivale noua.Controlul se poate extinde,in caz de suspiciune,pana la timpurile lui Fred Flinstone.Orice pata de acest tip este echivalenta cu o anatema ce va fi pronuntata in timp ce va despartim capul de corp,pentru o mai buna elasticitate a opiniilor,si vi-l infigem in poarta de la intrare pentru a atrage si mai multi turisti amatori de senzatii tari.2).Din clipa in care intrati si pana faceti primii pasi trebuie sa recitati in scottish gaelic Marele si Micul Catehism.Orice eroare este considerata ofensa si se termina tot cu scafarlie pe post de semafor in gard.3).Pana la amvon aveti timp sa cantati toti psalmii,in ebraica,si sa analizati cu voce tare,simultan Apocalipsa.Orice esec este considerat insulta dar deja cred ca v-ati obisnuit cu ce va urma si capu pleaca singur spre gard.4).La inchinare,pentru ca nu sunteti dintre noi,va puneti sac si cenusa in cap,stati afara si va bateti cu ciocanu in piept pt trezirea constiintei.Daca nu...stiti ce urmeaza,avem idei putine si fixe.5).La finalul predicii deja trebuie sa fi terminat de citit Institutele lui Calvin,sa fiti imbracata ca o puritana iar Biblia sa o fi memorat si recitat mai rapid decat ati spune ,,R-ratusca-ramurica".6).La final,daca totusi aveti tupeul si incapatanarea sa scapati va vom ruga sa faceti cadou predicatorului nostru un tort,de ziua,lui cu steagul Irlandei pe el.Tipul este membru UVF si veti cunoaste ce semnifica versurile ,,ridica-ma la cer"cand bagati cheia in contact la masina.Pentru orice alte detalii contactati biroul nostru de presa-anunturi mortuare,relatii cu morga si executii numit ,,Sub pamant SRL".Orice doreste sa fie martir low cost si in timp record sa ne contacteze si ii trimitem catalogul nostru promotional de oferte pentru vesnicie.

In speranta ca v-am convins sa ne vizitati bisericile noi va asteptam cu bratele deschise,toporul dupa usa si lopata deja infipta in pamant.Suntem baieti buni,nu va lasati inselat/a de aparente,lumea carcotasa este invidioasa :) Poti sa spui rugaciuni,sa se intimple minuni dar ce semeni aduni....
Reply With Quote