Citat:
În prealabil postat de arwein
Ba va inselati, eu am auzit si varianta ginecologica a implantului de cip in scop experimental. Face parte din angoasele moderne.
Eu pe radigrafie vad lucrari dentare- este normal sa fie radioopace, am si eu in gura imagini (nu sunt implanturi- alea sunt clre- arata ca un cui infipt in os-ceea si este- sunt dinti cu obturatii de canal care par bine facute (pana la radacina) si coroane. Nu sunt implanturi dentare- ma refer la cele care se substituie unui dinte pierdut. Din aceasta cauza au si forma "neregulata". Poate exista un stomatolog pe forum care sa detalieze problema.
Eu am purtat si aparat dentar vreo 2 ani jumatate si pe cuvant ca nu prindeam posturi straine cu sarmele din gura.....
|
Eu am încercat doar o poantă "dietetică", sunt sigur că dacă am face o listă cu toate experimentele medicale și perimedicale din lumea largă ne-am cruci....
Tehnic vorbind, se poate implanta un dispozitiv elecronic de urmărire în cavitatea bucală, dar ca să merite investiția trebuie să existe și o miză pe măsură. Poate că amantei liderului Al Qaeda ar merita să-i montezi așa ceva în măsea.....