View Single Post
Vechi 01.02.2013, 00:07:08
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marina31 Vezi mesajul
Intr-un sens asemanator vorbea un parinte la Trinitas tv, spunand ca de la sine nu avem ce oferi. Continua spunand ca ale noastre sunt doar pacatele, dar paradoxal, pe acestea le vrea Domnul de la noi. Sa ne ducem smeriti cu ele pe palmele noastre si sa-L rugam sa ne curete. Pentru ele s-a ostenit Domnul pe cruce.
Apoi, ceva asemanator se intampla cand, de exemplu, mica fiind, ii cumparam cadouri mamei mele de ziua ei. Asta bineinteles din banii ei. Pe parcursul unui an scolar imi dadea tot timpul bani de buzunar, doar ca eu puneam deoparte pe cand era ziua ei, sa pot cumpara ceva. Asa ca, erau tot din ale ei.
Asa cum spunem "ale Tale dintru ale Tale, Tie iti aducem de toate": Domnul ne da toate resursele; sta la alegerea noastra in a le folosi pt propriul bine trecator si a le risipi sau sa le intoarcem la El.
Ai numai 14 postari pe acest forum si toate sint atat de odihnitoare si ziditoare! Felicitari! Tine-o tot asa, ca bine faci!