Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
|
Din pacate sensul pe care vrei tu sa-l dai este un... nonsens. Convinge tu pe cei care catadicsesc sa vina la conferintele celor enumerati anterior, sa citeasca sau sa asculte cuvintele acestor
sfinti in viata. Eu aici fac legatura: macar daca, in goana noastra dupa "altceva", nu ajungem la biserica si nici nu avem "acces" (din indaradnicie si prostie) la astfel de predici, cuvantari, interviuri sau invataturi ale sfintilor nostri parinti, macar sa fim multumiti pentru inceput cu un "surogat", care pentru unii ar putea insemna "chemarea celui ce striga in pustiu" si astfel ne va fi de folos un cuvant, acolo, spus din cine stie ce interes meschin, dar pentru care Dumnezeu
pune har.
De cate ori nu am dat "cautare" dupa ce "ni s-a parut" (prin
har!!!) ceva interesant, si sa descoperim ca fara acel "ceva", am fi ramas
mult mai saraci duhovniceste.
Acesti "neica nimeni", din punct de vedere religios, au toate sansele sa devina deschizatori de drumuri si "buni semanatori" fiindca ei deja au exercitiul oratoric, spre deosebire de altii care, chiar daca-l au si chiar daca sunt foarte induhovniciti, nu au ajuns inca in sfera de interes a celor "rupti" de acesta lume. Cineva TREBUIE sa inoade aceasta legatura!!! Cine sa o faca, Cezare? Eu? Tu? Pentru lume, eu sunt un rahat cu perje! Poate la tine sa fie niste fructe mai... exotice!!!