View Single Post
Vechi 01.02.2013, 10:31:11
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Va multumesc, dragi crestini, pentru bunele voastre sfaturi. Numai psihiatrul este cel care poate rezolva asemenea probleme! (...) Asta am inteles ca e solutia propusa de crestinii nostri autentici si normali.
Antonia, nu am spus psihiatru, am spus psiholog. De asemenea n-am afirmat ca numai acesta o poate ajuta, ci ti-am sugerat ca si acesta o poate ajuta, (poate chiar mai bine decat tine sau alti prieteni de-ai ei ce nu trec prin starea ei si nu stiu cum sa reactioneze) ii poate oferi alternative, moduri in care sa priveasca problema cu care ea se confrunta de cativa ani de zile. Psihologul nu se subtitue duhovnicului, merge si la el,normal. Nu-ti inteleg revolta, credeam ca doamna respectiva ti-e prietena si doresti sa o ajuti sa se simta mai bine. Duhovnicul in care are incredere nu-i poate face incizie sa-i scoata implantul, iar la medic am inteles ca nu merge ca n-are incredere in ei, spunand ca acestia nu doresc sa i-l scoata. Atunci, ce rau am facut ca ti-am sugerat sa mearga la psiholog ca sa invete cum sa traiasca cu implantul fara a suferi vatamari sufletesti? Psihologul lucreaza cu oameni normali ce trec prin momente dificile. Am inteles ca nu ne consideri buni crestini, dar tu ca buna crestina cum ai ajutat-o pana acum? A trecut un an si jumatate de cand ti-a spus. Ce ai facut concret?

Last edited by ioanna; 01.02.2013 at 10:44:42.
Reply With Quote