Citat:
În prealabil postat de Noiembrie
DA ! Intre psiholog si psihiatru este o diferenta!Cu primul mai ai sanse...cu al doilea depinde...de cat de "normal" este...
|
Astea-s prejudecati.
Citat:
Antonia: Da, unul dintre dispozitive produce niste reactii ciudate pe care inainte nu le-a avut. Dar, probabil, psihiatrul, in atotstiinta lui, va sti despre ce este vorba si-i va prescrie pacientei cu pricina leacul necesar. Chiar daca aceste dispozitive exista, psihiatrul trebuie s-o convinga ca i se pare! Asta am inteles ca e solutia propusa de crestinii nostri autentici si normali.
|
Acum un an spuneai ca are un cip in sinus, pe care i l-a pus stomatologul. Acum vad ca are mai multe dispozitive implantate de sistemul malefic romanesc ce o considera pe ea "dusman al poporului". (
Scuza-ma, dar ce personalitate atat de importanta e pentru tara asta de trebuie monitorizata permanent? Ce a facut? Nu esti supravegheat fara motiv. ) Ajung sa cred ca incepe sa-i placa, daca nu face nimic concret sa se elibereze de ele. Dumnezeu lucreaza prin oameni; asadar poate lucra si prin tine, care ii esti prietena si prin preot si prin psiholog si prin psihiatru si prin chirurg si prin familie... prin oameni. Parca nici in preot nu are incredere, nu? Daca bine am retinut a mers pe la mai multi, la manastiri, n-are un duhovnic. Nici in tine n-a avut incredere, din moment ce ti-a spus dupa ani de zile. Iar acum cand ti-a spus, tu nu faci nimic concret pentru ea, nu vrei sa o ajuti. Spunei-i ca ea e permanent monitorizata de Dumnezeu, deci n-are de ce sa-i fie teama de monitorizarea umana, iar daca dispozitivul respectiv e activ doar cand ea se roaga cu voce tare, atunci sa se roage in gand, ca rugaciunea este deasemenea primita. In rest, spuneai ca e pasiv, nu o incomodeaza in vreun fel.