View Single Post
Vechi 01.02.2013, 14:41:33
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Cătălin, mulțumesc pentru sprijin și minunata ta mărturisire a Adevărului. În cazul ăsta, a fratelui apostat Mihai, sunt trei versete minunate în Sfânta Scriptură și la fel ca el, mai sunt mulți în ereziile romano-catolice, sau neo-protestante, pentru care versetele sunt vii și potrivite. Unul e ăsta:

"Cine nu vă va primi pe voi, nici nu va asculta cuvintele voastre, ieșind din casa sau din cetatea aceea, scuturați praful de pe picioarele voastre." Matei 10, 14

Și altul e acesta:
"Nu dați cele sfinte câinilor, nici nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și, întorcându-se, să vă sfâșie pe voi." Matei 7, 6.

Și ultimul:
"Pui de vipere, cum puteți să grăiți cele bune, odată ce sunteți răi? Căci din prisosul inimii grăiește gura." Matei 12, 34

Sigur că Mântuitorul nu se referă la oameni ca fiind câini sau porci sau pui de vipere, ci la atitudine porcească și câinească, și ca a unor pui de vipere, ce o au unii oameni la un moment dat.
Fratele apostat Mihai are o astfel de atitudine câinească și porcească. De ce crezi că nu întreabă și nu cere dovezi despre celelalte mari erezii ale înșelării romano-catolice? Și se leagă doar de cele mici? Știe el ce știe. Vrea să aducă doar tulburare, lui nu îi pasă cu adevărat de Adevăr. Uită-te la posturile lui. Nici un strop de iubire nu se simte, de căutare sinceră și curată a Adevărului, ci numai pricini de tulburare să aducă. Dacă ar știi că nu e banat, m-ar înjura ca la ușa cortului. Mici sau mari, ele rămân erezii și pentru atitudinea lui, eu refuz să îi aduc vreun răspuns. Dacă i-aș arăta Adevărul, ar fi nemulțumit de El, L-ar călca în picioare, și s-ar întoarce și m-ar sfâșia și pe mine, continuând cu ironiile și jignirile subțiri, îngăduite de forum. Încă mai stăruie în insolența grosolană de a ne cere scuze, pentru ereziile în care tot el își scaldă nebunia minții lui. Anatema tuturor ereziilor sale. Uite la fratele apostat penticostalul ce frumos a vorbit în topicul Sfânta Tradiție - Sfânta Predanie, cu tot dragul să-l ajuți, ce bucuros a fost când i-am arătat Adevărul și ce să citească și unde. Și i-am vorbit sincer, către o inimă sinceră. Cu adevărat l-am ajutat, a meritat și merită (deși nu știu de ce a fost banat), dar nicidecum fratelui apostat Mihai, pentru el, nici un răspuns, nici un cuvânt, niciodată.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 01.02.2013 at 15:05:27.
Reply With Quote