Citat:
În prealabil postat de cristina2012
He he, sa faci muzica nu e o joaca. Ei merg dupa ureche, cu ce i-a inzestrat mama natura. Castiga bine cu atat. Castigul este criteriul de evaluare la ei (ai bani, dusmanii crapa de ciuda)... de ce s-ar munci mai mult. Unde mai pui ca muzicienii nostri mor de foame. Majoritatea celor care studiaza muzica (liceu, facultate), renunta la muzica pentru ca nu pot trai din ea.
De promovatm, se promoveaza ce se vinde bine... se vinde bine ce e placut consumatorului.
Referitor la manelele lor eu le consider ca sunt o forma de rezistenta si de propagare a (non)valorilor tiganesti, o declaratie a (sub)culturii tiganesti de superioritate si dominatie asupra popoarelor care ii tolereaza si sustin... O declaratie fredonata de atatia romani... Trist...
|
Am gasit un filmulet cu o nunta tiganeasca si am ramas fara cuvinte vazand ce masini luxoase au, cat de mult le place sa-si expuna "valoarea" (adica cat de bogati sunt). Este sfidator pentru omul cinstit din tara noastra care munceste din greu pentru a supravietui, sa priveasca aceste imagini. Si pentru ca nu trebuie sa-i discriminam, nu-i intreaba nimeni nimic, nici cum au facut atatia bani, nici de impozite, nici de respectarea legii si altele...
http://www.youtube.com/watch?v=97QlZlRuj0I