Citat:
În prealabil postat de baracuda
Din câte știu, bunul creștin nu-l ucide pe cel care deschide gura, chiar de greșește, nici nu-l judecă ironic și nemilos de la înălțimea arogantă a prea-sinelui, ci mai ales îl îndeamnă cu iubire frățească și-l înțelege cu modestie.
Din perspectiva temei, las numai aceste cuvinte dintr-o tâlcuire a Sfântului Ioan Gură de Aur: „Nu vreau câtuși de puțin să fie între noi vreo rupere cât de mică, ci doresc să fim împreună unul și același.”
Mulțumesc pentru gândurile bune și îmi cer iertare pentru ceea ce voi fi rostit anapoda.
Doamne ajută!
|
Hai, frate, nu te formaliza. Treci peste burzuluielile noastre precum si peste emotiile lezarii narcisismului si zi cu harul Domnului ce ai de spus, daca voiesti sa spui intr-adevar ceva cu miez.
Daca ai de spus ceva bun, suntem dornici cu totii sa auzim. Ca ne e de folos tuturor.
Iar daca ai dat-o in bara pe undeva, nu-i problema. Se mai intampla.
Mergem mai departe, invatam din mers, unii de la altii.
Mai bine leaga iarasi firul, te rog frumos! Poate descoperim ceva bun cu totii, impreuna.
P.S. Eu nu sunt un bun crestin. Ci prost si rau. Ca urmare, nu te impiedica tocmai de mine. Dar daca faci un strop de lumina si bunatate cu vreo postare, ai cuvantul meu ca sunt printre primii care te aplauda si iti multumesc. Poti sa intrebi si pe altii care au patit-o ca si tine...:) Nu te lua dupa gura mea proasta, bat-o Dumnezeu s-o bata...