View Single Post
Vechi 01.02.2013, 22:19:38
roxana.m roxana.m is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Doamne ajută-vă și vouă să ajungeți și acolo!

Vă sfătuiesc să insistați la telefon din vreme pentru programare că cineva tot va răspunde; insistați, insistați(dacă nu reușiți, anunțați-mă prin MP)!
Deoarece cuviosul arhimandrit păr. Iustin Pârvu este mai tot timpul la pat, s-a programat o zi pe săptămână(cred că joi) când primește pelerini vreme de două-trei ore.

Nu cred că vi se vor refuza darurile pe care le veți duce pentru că smerenia nu poate fi propovăduită decât prin demonstrarea ei.

Buna seara, in vara am intentionat si eu sa ajung la parintele Iustin, am incercat sa sunt multe zile in sir, dar nu mi- a raspuns nimeni, din cate scrieti dumneavoastra, domnule Demetrius, cred ca sunteti o persoana de la Manastire, nu? Daca e asa, va rog sa ma ajutati si pe mine,imi doresc sa ajung neaparat sa ajung insa sunt diagnosticata cu iminenta de avort, o sarcina cu dureri foarte mari si de aceea nu-mi permit sa merg si sa stau in picioare, daca credeti ca ma puteti ajuta, va rog din suflet! Va multumesc anticipat si Dumnezeu sa va dea sanatate!
Reply With Quote