Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Ba da, omule ! Pe cat de adevarat este ca Domnul nu are lipsuri pe care sa I le implinesti, pe atat de fals este ca nu are nevoie de tine! Domnul are multa nevoie de tine. Mai intai, din aceea ca, fara tine, El s-ar simti mai singur. Si tu te simti singur fara Domnul, tot asa si El. Pe urma, Domnul ar putea foarte bine sa lucreze cu ingerii, ori chiar si fara ajutorul lor. Ar putea fi un Cer si un Pamant condus prin decrete, prin simpla Lui vointa. Dar, de multe ori Lui ii place sa lucreze cu oamenii. De aceea mai are Domnul nevoie de tine: ca sa nu ramana lucrarea ta nelucrata.
|
Dumnezeu ne vrea pe noi, cu totul, cu toate ale noastre. Nu pentru ca ar fi mai bogat cu noi ori mai sarac fara noi. Nu ne vrea pentru El ci pentru noi.
Un exemplu simpu:
Eu am un fiu pe care eu l=am nascut, l-am crescut, i-am dat toate cele. Nu l-am nascut ca sa-mi aduca vreun folos ci ca sa-l iubesc. Si il iubesc nespus. Totusi acest copil se departeaza de mine, fuge de acasa departe. Ce doresc eu acum? Sa vina acasa! De ce? pentru ca-l vad suferind, il vad lipsit de caldura caminului, il vad slab si ranit de straini. Il vreau la mine pentru el pt binele lui. Il vreu cu mine pt ca in el curege sangele meu, e din mine rupt si ranile lui ma dor si pe mine. Tot ce am facut, casa, confortul casei mele vreau sa i le dau lui.