View Single Post
Vechi 18.11.2007, 19:48:49
George_2310 George_2310 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.11.2007
Implicit

Domnul Iisus ,D Desanca ,D Oliver trei nume venite din cer !
Doar cand le ai in suflet tiparit poti sa spui "Omule esti fericit"!

Da oameni buni sant una dintre miile de persoane care au trecut pragul Templului Luminii de la Arad si care a primit vindecare trupeasca si sufleteasca.O iubire imensa fata de Domnul Iisus si Duhul Sfant.Da m-am exprimat foarte corect DUHUL SFANT, acest DUH SFANT care s-a intrupat in corp fizic in aceasta Doamna a Luminii.
Aceasta Doamna minunata care cu vocea-i cristalina ii indreapta pe toti la lumina,credinta si iubire.Da, Doamna DESANCA prin puterea ce i s-a dat de la TATAL CERESC reuseste sa faca acele lucruri pe care numai Domnul Iisus le-a mai facut acum 2000 de ani.Noi martori ai iubirii sale, am vazut cu ochii nostrii minunile Dumnezeiesti care au loc la Templu Luminii zi de zi, clipa de clipa!
Iar pentru cei ce speculati si veniti sa cercetati lucrarea lui Dumnezeu convingeti-va personal si vedeti tot ce se intampla in Templu Luminii la Arad.Nu mai inproscati cu noroi fiinta de lumina care a avut o misiune foarte grea pe pamant.Misiunea Doamnei nu s-a terminat, Ea continua sa fie si azi dupa plecarea Domnei Desanca din Templu Luminii.
Eu personal nu am cunoscut-o in plan fizic pe Doamna Luminii dar cand Bunul Dumnezeu a vrut sa ajunga la Arad eu si copilul meu am simtit si am vazut ca acest Templu Sfant este locul unde te poti intalni cu Dumnezeu , Maica Domnului , Duhul Sfant si Domnul Iisus Hristos.
Totul este sa ai credinta iar restul vine de la sine!
Dar credinta este un dar pe care nu toti il primesc , este un dar pe care ti-l da doar DUMNEZEU!
Cei ce nu au acest dar sunt saraci , mai saraci cu o viata.Daca o iubiti sau nu pe Doamna Desanca , daca o recunoasteti sau nu , nu are importanta, Doamna Desanca va iubeste la fel, ea ne arata calea spre lumina,in rest noi suntem cei ce hotaram.Tot ce se intampla la Templul Luminii din Arad este real, toate lucrurile sunt reale nu sunt fenomene parapshihologice.Si pentru ca sa va convingeti va rog sa mergeti personal pe Strada Porumbitei nr 23 din ARAD. NU VETI REGRETA !