View Single Post
Vechi 03.02.2013, 19:36:58
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Doamne da-mi rabdare! Asa.... e sursa pentru ca de acolo am luat respectiva porunca, am cautat-o pe internet, acolo am gasit-o de acolo am luat-o.Nu inteleg care este problema?
Nu e nicio problema, dar e curios ca ati postat porunca referitoare la chip cioplit, de parca n-am fi auzit de ea sau ati dorit sa insinuati si altceva? De asta ati postat-o pe topicul in care vorbim de icoane? Spuneti pana la final ce credeti. Ati procedat ca un neoprotestant abia ajuns pe forum, ce vine si ne arunca "versete", acela fiind unul din preferatele lor :)
Citat:
Cat despre subiect, intelegerea icoanelor... Simplu: reprezinta un sfant/mucenic/arhanghel. Ce e de neinteles? De ce nu sunt animale? Nu stiu, icoanele au fost pictate tot de catre oameni, probabil unii considera animalul ceva diavolesc ceea ce este gresit, multe animale sunt mai bune decat oamenii si apoi daca vedeam o icoana cu un sfant si un caine de exemplu cine stie cum mai interpreta lumea. Ma deranjeaza ca acesta arta de care vorbiti mi se pare foarte lumeasca si ... comerciala.
In sfarsit v-ati spus parerea.

Last edited by ioanna; 03.02.2013 at 19:48:29.
Reply With Quote