Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Pe pamant erau niste oameni. Si a venit unu rau si i-a omorat. Ce s-ar face lumea fara logica ateista.
|
Nu are nici un sens ce ai zis.
Citat:
Tu te joci jocuri pe computer ?
|
Foarte rar, prefer să investesc timpul în ceva productiv.
Citat:
Ai si acolo dileme din astea morale cand omori sute sau mii de "oameni " ?
|
Nu, având în vedere că un joc este pur și simplu un șir de 0 și 1.
Citat:
Daca ai afla ca Da Vinci si-a distrus sute de tablouri ai considera ca a facut o "crima la adresa umanitatii " ? Adica gandeste-te ce bogati am fi fost acum din punct de vedere spiritual (si unii chiar material ) daca nesimtitul ala nu distrugea tablourile.
|
La tine un obiect este echivalent cu viața unui om?
Citat:
Cum iti permiti tu sa ai pareri despre ce face un creator cu creatia lui ?
|
E datoria fiecăruia să punem la întrebare orice și să fim critici atunci când este necesar. Nu am să îl scutesc pe dumnezeul tău doar pentru că este un subiect sensibil pentru un grup de persoane.
Citat:
Apuca-te, fa un univers, fa un pamant, populeaza-l cu oameni si arata-ne ce inseamna sa fii bun.
|
Având în vedere că eu nu sunt rasist, nu promovez sclavia și genocidul, nu omor, nu consider că femeia este mai prejos decât bărbatul etc, din punct de vedere moral sunt mai bun decât dumnezeul tău.
Citat:
De unde stii tu ca de exemplu copii aia nu se bucura acum fiind in preajma Creatorului lor ?
|
Și eu pot să îți întorc întrebarea: da de unde ști tu că acei copii se bucură că au fost uciși?
Nu trebuie să fi „sfânt” ca să realizezi că moartea oricărei ființă este o tragedie, dacă tu crezi altfel înseamnă că trăiești într-o realitate macabră;
Citat:
Doar pentru ca tu nu poti sa concepi ca exista si altceva in afara de material si atunci si Creatorul trebuie sa se supuna logicii tale ?
|
Am o imaginație destul de bogată, dar, doar pentru că eu concep o lume în mintea mea în alb și negru nu înseamnă că este și adevărată.