View Single Post
Vechi 04.02.2013, 22:25:55
getasotir getasotir is offline
Banned

Data înregistrării: 31.01.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Te rog, nu lua rautatile in seama. Unii (chiar medici fiind!!!) cred ca stau! Dar cand vor cadea, or sa strige cu disperare: "De ce, Doamne, ca doar n-am facut nimic, rau?..."
Ceea ce se petrece cu tine ar putea fi o alarma falsa. Inainte de casatorie, o prietena de familie a patit la fel si era f. speriata, avand in vedere ca mama-sa murise de cancer la san. Dupa casatorie, acea durere s-a retras, inclusiv umflatura de la sub-brat. Acum are doi copii mari si o familie fericita!
Tu nu deznadajdui, si nu te mai indoi de puterea sfintilor. Iar daca filmul nu ti-a fost de folos inca, mai priveste-l o data. Si apoi inca o data... Pana insasi Sf Necterie "iti spune" ce ai de facut!!!
Am inceput sa caut semne minunate si minuni.Iarasi am gresit si acum imi dau seama.Sfantul Nectarie mi-a fost alaturi mereu si permanent de 7 ani de cand il cunosc,mi-a facut atata bine pe care il credeam imposibil.Imi pare rau si regret enorm ca am gresit,ma rog din suflet ca Sfantul sa ma ierte si sa mai imi dea o sansa,diavolul vede ca e cel mai apropiat Sfant al
sufletului meu si doreste din adins sa ma indeparteze de el,dar nu va fi asa.Sfinte Nectarie iti multumesc ca mi-ai deschis ochi inca odata chiar acum cand asteptam un raspuns concret,mi-am dat seama ca tu esti cel mai bun si cel mai grabnic ajutator si ascultator al meu.ITI CER CU UMILINTA SA MA IERTI,si sa fie totul asa cum a fost pana acum ,tu sti la ce ma refer.IARTA-MA SFINTE TE IMPLOR!
Reply With Quote