View Single Post
Vechi 19.11.2007, 12:35:17
MariaB MariaB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
in dimineatza asta m-am dat la satana, nu shtiu cum a zis cuvintele sufletului meu ca preasfanta Fecioara m-a parasit, poate fiindca pentru ca eu nu-l iubesc pe Hristos asha cum probabil o faci dumneata, deshi el ma iubeshte imens, eu nu sunt in stare shi m-am dat la satana azi dimineatza, asha s-a intamplat, intamplare nefasta, parca a zis sufletul meu, gura mea, parca a zis patima mea, desnadejdea mea, shi iata e tris sufletul meu... eu tzi-am zis tzie ca trebuie sa te lepezi de satana shi sa te rebotezi dar eu ce sa fac, cum o sa ma leapad de satana? cum voi avea increderea ca nu ma voi da iara, cum o sa ma rebotez eu cand sunt deja botezat? vai bine ar fi sa ma rebotez, bine ar fi sa mi se faca o astfel de lucrare dar nu se face, nu shtiu ce se face, biserica te lasa lepadat... sau nu shtiu ce se face?
orice om greseste (fata de sine, fata de altii, fata de Dumnezeu)
crestinul (adica acela care este botezat crestineste) are oricand sansa sa se se impace cu sine, cu ceilalti si cu Dumnezeu prin SPOVADA - nu este nevoie de rebotezare (prin botez devenim crestini pentru totdeauna, fie ca traim crestineste, fie ca nu)

te sfatuiesti sa margi cat mai curand la un preot
poti avea mai intai o discutie cu acesta, pentru a putea face apoi o buna cercetare a cugetului, sau poti face direct spovada, daca ai un preot care te cunoaste...

Doamne-ajuta!
Reply With Quote