Cum v-a aratat Dumnezeu iubirea(personal)?
Buna ziua.Cum v-a aratat Dumnezeu iubirea?As vrea sa postati aici experiente mici sau mari,minuni mici sau mari dar mai ALES CUM V-A ARATAT IN VIATA VOASTRA DUMNEZUE IUBIREA FATA DE VOI,E VORBA DE PERSOANA VOASTRA!
Sa incep eu:Am trait momente groaznice cu depresia si atacul de panica plus niste ispite,ganduri rele care veneau fara voia mea etc.Au fost zile si nopti de cosmar.Insa,da,stiu,rusinos si din pacate,trebuie sa recunosc,nu prea am luptat,doctorii imi ziceau mereu ca nu vreau sa lupt,nu vreau sa ma chinui sa ma ajut.Au fost clipe cand asteptam sa-mi cada ceva din cer si gata.Apoi am invatat sa lupt.Dar ce vreau sa va spun nu e asta ci e faptul ca desi nu am luptat mai deloc cu bolile si suferintele mele DUMNEZEU mi-a aratat IUBIREA LUI,eram ''o leguma'' si azi daca El nu m-ar fi ajutat ,eram poate mort.Am trait clipe de cosmar si asta consta in faptul ca nu mai aveam nicio speranta si multi credeau ca o sa patesc ceva rau,ca imi distrug viata,asa si parea ca mi se distruge viata,eram prea speriat ,aveam o stare psihica jalnica,trupeasca nu mai vorbesc,SI DESI NU AM LUPTAT DUMNEZEU PRIN RUGACIUNE LA ADRESA LUI SI A SFINTILOR m-a facut sa fiu in ziua de azi aproape VINDECAT!Mereu ma gandesc cum eram si cum sunt acum,mereu ma gandesc ca e O MINUNE!O marturie ca Dumnezeu nu m-a lasat sa mor ci m-a vindecat,mi-a oferit din nou viata.2 ani nu am mai putul sa merg la scoala,am amanat 2 ani medicali iar al treilea pe care credeam ca iar il aman(nu aveam motive sa nu cred asta)il duc pana la capat si il continui cu sanatate.MARE E DUMNEZEU !SLAVA TIE DOAMNE!+++
Acum astept relatarile voastre mici sau mari,neinsemnate sau insemnate.
|