Citat:
Īn prealabil postat de soica ana
Doamne ajutama sa scap de problemele care le am ,ajutami sotu sa plece an strainatate dane doamne sanataemie si la foata familia,spor an casa, spor la bani,antelegere si tot ce ne dorim ...Doamne ajuta...AMIN
|
Foarte frumoasa, rugaciune, o cunosc si eu insa am ceva obiectii la ultima parte si anume cea de mai sus. Si vreau sa ma opresc mai ales la aceste doua sintagme: "spor la bani" si "tot ce ne dorim". Adica ii cerem lui Dumnezeu bani? Si ce vrea sa insemne "tot ce ne dorim"? Eu cred ca un bun crestin cere ca Dumnezeu sa ii dea ceea ce are nevoie, iar Dumnezeu ii va da daca va considera ca ii trebuieste. Asta imi aminteste de spusele unui Parinte, noi tot cerem: bani, casa, sanatate, iubire, intelegere si cate si mai cate dar uitam sa multumim si sa fim recunoscatori! Tot acest parinte spunea ca si o pilda ca odata au fost invitate toate virtutiile la o, sa-i spunem, petrecere iar Multumirea si Recunostiinta stateau stinghere, fiecare intr-un coltisor si nu vorbeau, asta pentru ca ele niciodata nu s-au intalnit.