View Single Post
Vechi 05.02.2013, 16:39:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Așa este, mai important este să vedem doar răul (cipuri peste tot, oameni necredincioși)? Binele, ce-o mai fi și ăsta? Nu?

Și atunci cum pleci la luptă, așa de una singură? Și cu cine te lupți? Cu frica din tine?

Crezi că se va înduhovnici cineva activând pe forumul ăsta? Sau crezi că pe aici sunt numai sfinți?

Ca deobicei răspunzi mai mult pe lângă subiect, de fapt m-am obișnuit cu răspunsurile tale evazive. Poate pe viitor încerci să răspunzi concret discuților în care te atrenezi, fără să mai bați câmpii.

Revin cu întebările cărora nu mi-ai răspuns: Vouă celor care tot vă complaceți în ”lupta” asta anti-cip, duhovnicii voștri ce vă spun? Să propagați isteria sau să luați aminte la ce ne învață Biserica?

ps:postările alea două se pare că sunt prea greu de înțeles, mai citește-le o dată cu mai multă atenție și încearcă să nu-ți distribui atenția num ai pe ceea ce vrei tu să auzi și să vezi.
Eu te-as ruga, ovidiu b., avand in vedere ca nu ai studii teologice, fii amabil si nu te irija in duhovnic pe acest site. Nimeni nu iti datoreaza tie raspunsuri, care se dau doar duhovnicului.
In plus, vad ca repede ti-ai insusit tehnicile de manipulare. Am subliniat acele pasaje. Nu e frumos din partea ta. In fapt nu esti decat un coleg de forum, nici mai mult, nici mai putin decat atata. Asa ca vino-ti in fire si lasa tonul in jos.
Daca continui cu acest stil, nu meriti raspuns.
Incearca sa arati mai mult respect Elizei-Georgiana, si nu o mai agresa, ca nu ti-a dat nici un motiv in acest sens.
Sau vrei cumva sa impui celorlalti punctul tau de vedere, pe care, tu singur ai spus ca nu il ai inca?!?
Avem libertatea de a alege sau de a respinge cipurile. Noi ne-am nascut cu aceasta libertate si nu ne-o va lua nimeni, cat timp suntem ai lui Hristos si ne inchinam Lui.
Vezi-ti deci de propria ta mantuire si lasa-ne si pe noi sa ne vedem de a noastra. Ce ne spune fiecaruia duhovnicul nu e treaba publica, ci foarte personala, deci nu se discuta pe forum.
Si, DA, cred ca cineva se poate induhovnici accesand acest forum; dar nu citind topicurile pe care unii dau mesaje in pur stil mistocaresc dambovitean, ci acele topicuri, in care userii raspund cu dragoste si evlavie intrebarilor, care li se pun, folosindu-se de scrierile Sfintilor Parinti.