View Single Post
Vechi 05.02.2013, 19:02:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
- Spirulină nu am de unde lua, că la farmacie mi-a explicat tanti că e amestecată cu excipienți care-s făcuți din lapte. Altfel, nu e scumpă.
Nu e nevoie de spirulină....ăsta e un mit. Ai nevoie de spirlină doar ca supliment pentru o anumită perioadă ..să spunem treci printr-o criză care se rezolvă bine cu spirulina...

Cu borș și varză murată îți rezolvi problema ieftin.

Citat:
- Varză murată și alte murături am din belșug.
Grijă să nu fie sărată.

Citat:
- Borș - destul de des. O singură dată am umplut din huști.
E foarte bun borșul, are și enzime.

Citat:
Dar se vor ridica voci care să combată și această listă punct cu punct...
Florin, nu e rău ce mănânci, dar fii atent să nu-ți distribui foarte mult atenția pe mâncat, ce și cât mănânci, ce vitamine, s.a.m.d. Încearcă să-ți distribui mai mult atenția pe rugăciune și pe unirea ta cu Hristos și vei vedea că totul vine de la sine. Corpul cere singur de ce are nevoie...o dată simți nevoia de un cartof copt (probabil ai nevoie de Q12), o dată de o mămăligă, de un fruct dulce....

ps: să nu mă înțelegi greșit, este normal să te gândești și la ce surse ai și cum le folosești spre exemplu de unde îți iei calciul, dar să nu devină o obsesie...am observat obsesia asta...dar la început est normal să fii obsedat fiind ceva nou. Cu timpul va deveni ceva normal și simplu.

Last edited by ovidiu b.; 05.02.2013 at 19:17:47.
Reply With Quote