View Single Post
Vechi 05.02.2013, 20:33:48
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA Vezi mesajul
Ar trebui să știți că afirmații ca acelea reproduse mai sus provoacă neliniște.
Înainte să le faceți gândiți-vă că tocmai ele pot genera reacții imprevizibile.
Niciun român nu poate citi așa ceva fără o strângere de inimă.
Pentru apărarea Țării au căzut în cele două războaie mondiale 1.800.000 (un milion opt sute de mii) de oameni.
Ar fi util și dacă ați preciza că nu sunteți preot, ci că doar aspirați să deveniți.
Nu suntem legionari, v-o pot confirma chiar legionarii.
Țara ne-a dat-o Dumnezeu.
Fără Țară nu putem rămâne români.
Dacă nu putem rămâne români nu putem rămâne creștini.
Deci fără Țară nu putem rămâne creștini.
Pentru a fi cetățeni ai Raiului trebuie să fim mai întâi buni cetățeni ai României.
Fără lupta înaintașilor pentru apărarea Țării acum eram musulmani.
Patria terestră și Patria cerească sunt etape ale devenirii creștine.
Doamne ajută.

Întocmai pentru unii oameni ca tine, am scris cele din acest post. E foarte bine că provoacă neliniște. Așa și trebuie, asta și urmăresc. Să trezesc conștiința creștină din inimile oamenilor, ce doresc să urmeze lui Hristos. Să înțeleagă că este păcat să omori un alt om, pentru nici un motiv în întreaga lume.

Nu îmi pasă de reacțiile imprevizibile, ci îmi pasă doar să nu-mi pierd sufletul și să nu-L pierd pe dulcele Hristos, care ne-a spus să ne iubim dușmanii, nu să-i ucidem, să aruncăm cu pâine în cine aruncă cu pietre, să întoarcem și celălalt obraz, să binecuvântăm pe cei ce ne blestemă. Faci așa, ești urmaș al lui Hristos, dacă nu faci așa, nici nu te numi creștin, căci îți este spre osândă.

Foarte bine dacă au strângeri de inimă. Strângeri de suflet nu au? Când se învață reciproc a încălca cuvântul lui Dumnezeu și a merge și a apăra o bucată de pământ? Și a ucide un alt om? Atunci să aibă adevăratele strângeri de inimă, nu acum, nu aici.

Au murit sute de mii de oameni. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească după mare mila Sa. Au murit ca niște fără de minte, ce-au fost. Oare martirii primelor veacuri creștine așa au făcut? S-au ridicat împotriva ostașilor care îi ducea la arenele din coloseum ca să fie dați hrană leilor de acolo? Nicidecum. Aceia sunt vrednicii urmași ai lui Hristos. Aceia sunt sfinții și martirii. Aceia sunt adevărații eroi. Nu eroii care mor la războaiele, în care oricum nu au ce să caute., dacă se numesc creștini. Biserica se roagă să-i ierte Dumnezeu, și foarte bine face, ca pentru orice om vrednic de rugăciune, se roagă Biserica lui Hristos. Dar aceia nu au fost eroi, au fost oameni manipulați de alți diabolici, care nu au avut nimic bun cu Biserica lui Hristos.

Da, iubitul Domnului, nu sunt preot, îmi doresc să devin, cu mila Domnului. Scrie și la profilul meu public.
Nu îmi este spre dobândirea Împărăției Cerurilor, să știu dacă ești sau nu legionar. Legionarii blestematului corneliu zelea codreanu, care au ucis mii de oameni, au fost mai rău decât păgânii, prin faptul că sau numit creștini dar au ridicat arma împotriva altor oameni.
Spune Scriptura: "Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh." Efeseni 6, 12

Greșit. Țara nu o dă Dumnezeu nimănui. El nu ține cont că suntem germani, români, ruși, mexicani sau aborigeni. Nu există niciunde în Sfânta Scriptură asemenea minciună, iubitul Domnului. Țara și-o face fiecare prin arme, ură și ucideri a oamenilor de cître oameni. Ceea ce creștinește, este împotriva lui Dumnezeu, nicidecum El să dea așa ceva.

Greșit din nou. Fără Tată, nu putem rămâne creștini. El nu caută la fața omului, zice Scriptura. Că suntem români sau zimbabweni. nu mai gândi așa, iubitule, că e greșit. Tatăl nostru care este în Ceruri, ne-a gătit nouă Împărăția Sa, unde ne-a pregătit și nouă un loc, zice, iar noi dacă vrem, vom lua acel loc sau nu. Nu ne bagă cu forța în Rai sau în Iad. Niciodată.

Greșit din nou, iubitul Domnului. Creștini putem să fim oriunde, în orice loc al acestui mic punct din univers, numit pământ. Mi-aș dori să înțelegi și să vezi Adevărul, prin ochii unui creștin.

Greșit iarăși, scumpule frate. Pentru a fi cetățeni ai Raiului, trebuie să urmăm învățăturile Sfintei Scripturi, care ne spune foarte minunat și limpede, să nu ucizi. Una din învățăturile chiar și a celor 10 porunci.

Fără lupta înaintașilor țării acum eram musulmani? E ca și cum ar fi spus creștinii primelor veacuri creștine, martirii coloseumului, că fără să luptăm împotriva cezarului, nu mai putem fi creștini, căci iată ne ucid în arenele leilor. Greșit din nou. Înaintașii noștrii au făcut exact la fel ca asupritorii lor. Au asuprit, în loc să plece capul sabiei, și leilor și oricui. O asemenea iubire, nu poate fi biruită. Desăvârșită. Și Imperiul Roman a devenit creștin, după 313 ani de prigoană a creștinilor. Amin și lui Dumnezeu slavă.

Patria terestră, niciodată nu va fi o etapă de a deveni creștin. E greșit ce spui, iubitul meu. Ci etapele de a deveni creștin, se găsesc doar în Sfânta Scriptură. Iubirea. Și neuciderea nimănui.

Mult de spus, dar oare asculți tu cu adevărat?

Bucurii.
Reply With Quote