View Single Post
Vechi 06.02.2013, 09:59:36
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Florin, nu e rău ce mănânci, dar fii atent să nu-ți distribui foarte mult atenția pe mâncat, ce și cât mănânci, ce vitamine, s.a.m.d. Încearcă să-ți distribui mai mult atenția pe rugăciune și pe unirea ta cu Hristos și vei vedea că totul vine de la sine. Corpul cere singur de ce are nevoie...o dată simți nevoia de un cartof copt (probabil ai nevoie de Q12), o dată de o mămăligă, de un fruct dulce....

ps: să nu mă înțelegi greșit, este normal să te gândești și la ce surse ai și cum le folosești spre exemplu de unde îți iei calciul, dar să nu devină o obsesie...am observat obsesia asta...dar la început est normal să fii obsedat fiind ceva nou. Cu timpul va deveni ceva normal și simplu.
Nu e obsesie, ci doar grija normală față de trup. Este absolut necesară, mai ales în lumea otrăvită în care trăim. Eu urmez o regulă simplă: mănînc cît mai divers posibil și încerc să combin corect alimentele. Nu calculez caloriile șamd.

Prin coacere îți cam iei adio de la [co]enzime, vitamine, o parte din proteine... Deci încearcă să mănînci cît mai crud. Dar să știi că recent m-am bucurat de niște cartofi copți în cuptor, la cineva în vizită. :)

Cît despre rugăciune, mă rog zilnic.

Mulțumesc de sfaturi.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote