View Single Post
  #116  
Vechi 06.02.2013, 16:49:19
anita anita is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.734
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Toate acestea pot fi germinate. Quinoa încolțește în 3 ore, hrișca în 2 zile, soia în mai multe zile. Și culmea că sînt gustoase și îți inspiră o stare de sănătate și doar prin faptul că le privești culorile vii și colțișorii care au ieșit la lumină.

Dacă ți se pare complicat, poți folosi făină din diverse boabe (grîu, secară, in, hrișcă, soia, orz, ovăz, fasloe, linte, răsărită șamd) cu care să faci pîine crudă. Noi sîntem încă în faza de teste, dar am descoperit rețete gustoase de pîine uscată fie pe calorifer, fie mai rapid în cuptorul lăsat deschis (temperatura să nu depășească 40 de grade).



Cu plăcere. Acum sînt în sezonul de prune uscate cu proteine de origine animală. Na, că nici eu nu-s 100% "vigăn".
Lasa hrisca ,se moaie in apa si e buna ,desi cam scumpa.
Dar fasolea cruda stiu ca este toxica.
Reply With Quote