View Single Post
Vechi 06.02.2013, 23:34:39
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Petre. Vezi mesajul
Despre cine este vorba, daca poti sa spui ? Cred ca pot sa ghicesc cine e, desi vreau sa fiu sigur.
Petre imi pare tare rau dar nu iti pot spune cine este.Pot sa-ti spun ca este ortodox la fel ca tine.O sa-ti si spun de ce prefer sa tac.Cateodata,din nerabdare,incurcam tare rau firele vietii si apoi Dumnezeu,cu dragostea si grija Lui,trebuie sa le dezlege la loc si asta pentru noi poate fi dureros.Daca am sta si i-am asculta cuminti glasul in rugaciune atunci am vedea un fir intins atat de clar incat nu ne-am rataci sau incurca deloc.Eu prefer sa-l las pe EL sa uneasca cele doua capete ale firului,cand va fi vremea,pentru ca bucuria voastra sa fie impartasita de amandoi,daca asa ezte voia Lui in ceea ce va priveste.Sau poate firul se va uni cu mai multe fire si atunci bucuria sa fiti la un loc,la bine si la greu,va fi deplina.Cand vrei sa fii sigur de ceva cred ca pe genunchi vei primi cele mai bune raspunsuri.Dumnezeu sa-ti lumineze calea omule,nu ai fost niciodata singur si va veni o zi cand vei stii asta pentru ca dragostea-i mai mare decat toate.
Reply With Quote