Subiect: fete si baieti
View Single Post
Vechi 19.11.2007, 19:48:17
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Eu cred ca este mai mult de datoria mamelor/parintilor in as educa odraslele. Am vazut de multe ori cand cei care au o fetita o cresc cu ideea ca trebuie sa fie cuminte, ca trebuie sa se marite, si sa se marite fecioara, in schimb baietii sunt educati ca trebuie sa fie duri, ca trebuie sa le domine pe fete din toate punctele de vedere (de cate ori nu am auzit mamici care spun baieteilor lor "pai cum a luat cutare nota mai mare ca tine, ca doar e fata" sau c"um de te-a intrecut fetita aia, ca doar ti esti barbat") Si acelasi lucru care il mentioneaza Omulet, baietii trebuie sa aiba "experienta." Si cu cine pot sa isi capete ei aceasta experienta? Prin a amagi fete pe care tot ei si parintii lor apoi le dispretuiesc.

De cate ori nu am auzit cum un baiat i-a spus fetei cu care era prieten ca nu se insoara cu ea daca nu se culca cu el. Si fata, fiind educata de acasa ca trebuie sa se marite neaparat, si iubindu-l pe baiat....face ce ii cere el. Si el, fiind educat de acasa ca are nevoie de ceva experienta inainte sa se insoare, bineinteles ca nu se va insura cu prima fata cu care s-a culcat. Si uite asa, fata este blamata, si baiatul capata experienta. Cand de fapt amandoi au facut acelasi pacat si aceeasi vina au.
Reply With Quote