View Single Post
Vechi 07.02.2013, 12:22:27
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Sa va fereasca Dumnezeu sa treceti prin momentele de deznadejde prin care trece fratele Petre. Daca tot veniti cu o astfel de mustrare, luati aminte si la ce spune Sf Apostol Pavel:"dojeniti pe cei fara de randuaila, îmbărbătați pe cei slabi la suflet" (Tesaloniceni I, 5:14), iar fratele care scrie aici, dupa umila mea parere nu este fara de randuiala, ci doar slab la suflet. Asa ca va rog sa aveti grija pe cine si cand mustrati. Spor in cele bune
Draga mea, dezndejdea este tocmai nădăjduirea în dezbinare vicleană... dar nu vrea omul să se dezbine el de nărav ci musai vrea numa' ca să se răzbune... pe iubire.

Deci draga mea, eu nu numai că nu l-am mustrat deloc dar nu i-am mustrat nici rânduiala lui și nici că e slab sau puțin la suflet ci am încercat să-i scot stâlpul de telgraf telefon radio din ochi... dar n-am reușit din pricina stâlpului din ochiul meu, stâlpul caznelor.

Tu cred că te sperii de mustrare și de aia ai făcut depresie și groază când ai citit câteva cuvinte din ceea ce am postat pentru Petre și asta pentru că tu nu știi că mustrarea este pentru copiii care vor să se facă copii căci fără de ea ei nu mai pot ajunge fii... ai Domnului se vor chema... așa că draga mea: cine nu iubește mustrarea, cine nu vrea să se sinucidă cu adevărat ci vrea să fie liber și să fie mare... pervers lasciv... ăla se duce în gLume ca orice fiu rătăcitor... care vrea să ia de nevastă pe fata babei, baba aia vrăjitoare.

Este însă speranță acolo sus... este undeva multă speranță.

Petre Petre, ce ți-am spus io ție,
Că nu-i bună viața la socrie,
Niciodată să știi de la mine,
Socrul, soacra, nu ține cu tine...

Că nu-i bună viața la simbrie,
Șeful, șefa, nu ține cu tine...

Că nu-i bună viața la vrăție,
Popa prostu' nu ține cu tine...

Last edited by vsovivivi; 07.02.2013 at 13:02:44.
Reply With Quote