View Single Post
Vechi 07.02.2013, 16:23:48
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Reiau, reîntăresc și susțin, punctul 6 al primului post. Am uitat să specific, (toate punctele fiind scrise de mine, din ce mi-am adus aminte, eu fiind autorul fiecărui cuvânt de acolo) că episcopii apostați ai romei, ereticii romano-catolici, precum Nicolae al II-lea, Urban al II-lea, și un Leon, cu un Victor și Grigore, nu-mi aduc aminte care număr, împreună cu ereticul Toma D'Aquino, (pe care i-am citit când era ispitit și mă gândeam dacă erezia romano-catolică este dreapta credință) scriu explicit și afirmă că Preasfânta Născătoare de Dumnezeu nu are nici un păcat strămoșesc, și ca să reușească acest lucru ea a fost aleasă încă dinainte de naștere, și dăruită de Duhul Sfânt, Sfinților Ioachim și Ana (fără să amintim de predestinație, una din ereziile lui Origen, anatematizate la sindul al 5-lea a toată creștinătatea).

De ce până înainte de 1054, nu au existat asemenea afirmații? Întrebare retorică. Răspunsul Adevărat: pentru că din 1054 a luat dracu mințile câtorva oameni din apus, suficient de puternic încât alții să-i urmeze, și să întemeieze erezia romano-catolică, sursa necredinței de azi din lume.

Greșești, celestial pottery, ereticii romano-catolici, au schimbat intenționat după marea schismă, tot ce era practicat de Biserica Creștină, cea Una, Ortodoxă.

Bucurii.
Reply With Quote