Subiect: fete si baieti
View Single Post
Vechi 19.11.2007, 21:53:21
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesis
Nefiind barbat nu stiu -- dar sunt putin neincrezatoare in aceste vestite "nevoi" ale barbatului care ii justifica si adulterul si neinfranarea. Ma intreb nu cumva nu sunt nevoi organice asa de puternice, ci mai mult nevoi induse de societate? Si mama si tata si prietenii si toata lumea din jur se asteapta ca ei sa aiba si sa isi satisfaca aceste nevoi. Si daca sunt baieti cuminti de multe ori sunt luati peste picior --"cum adica nu ai aceste "impulsuri? Cum adica esti virgin? Ce, esti impotent? Esti homosexual? Nu se poate."
Eu zic ca faci bine ca esti neincrezatoare... Desi nevoile exista (la nivel organic) ele NU AR TREBUI sa justifice nimic! Cred ca, asa cum bine spui, prietenii si lumea din jur (si, din pacate, cateodata si parintii) considera normala satisfacerea acestor nevoi...

Imi aduc aminte ca pe la mijlocul anilor 90 ma uitam la TV la o emisiune despre prostitutie. Erau interviuri luate unor oameni din Galati. Cine credeti ca erau printre cei mai mari partizani ale legalizarii? Niste femei in jur de 45 de ani, "mame de baieti", care vedeau bordelurile ca ceva necesar pentru "sanatatea" fiilor lor :-(
Reply With Quote