View Single Post
Vechi 08.02.2013, 11:05:01
soica ionelaa soica ionelaa is offline
Banned

Data înregistrării: 05.02.2013
Red face Rugaciune catre Sfanta Rita

O, tu Sfântă Rita, care ești avocata cazurilor disperate și grave, nu este posibil ca numai eu să nu fiu ascultat(ă) și să nu găsesc la tine mângâiere și ajutor. Tu îi ajuți pe toți cei care aleargă cu încredere la tine. Ascultă-mă și pe mine și împlinește-mi cererea, atât de miraculos cum numai tu știi să o faci.
Învrednicește-mă și pe mine a-ți cânta imnul tău de laudă,
de mulțumire și de recunoștință.
O, Sfântă Rita, știu că păcatele mele sunt piedica împlinirii cererii mele, de aceea te rog, o Sfânta Rita, cere de la Atotputernicul Dumnezeu harul unei sfinte spovedanii, cu o părere de rău perfectă și o hotărâre sinceră de îndreptare.
Ajută-mă să obțin de la Iisus, iertarea păcatelor mele și așa, prin mijlocirea ta, o Sfânta Rita, împlinirea cererii mele.
Ca drept recunoștință, voi răspândi evlavia față de tine tuturor sufletelor disperate și necăjite.
În tine îmi pun toată încrederea mea, Sfântă Rita, roagă-te pentru mine acum și pururi și-n vecii vecilor. Amin
Rugaciune la suparare si cazuri disperate

Doamne, Dumnezeule, o mare suparare ma invadeaza, grijile ma asupresc,
nu vad nici o iesire.
Dumnezeul meu fii favorabil si ajuta-ma.
O iubesc pe Sfanta Rita ca pe o sora.
Dragostea pentru Tine a facut-o sfanta cazurilor imposibile si disperate.
Cu ea impreuna te rog sa-ndepartezi de mine paharul nenorocirii mele.
Ma incredintez bunatatii Tale, si pun viata mea in mainile Tale.
Actioneaza in privinta mea conform placerii Tale
si daca tu vrei in favoarea mea.
Dar daca, cum pentru Fiul Tau mult iubit Isus Cristos si pentru Sfanta Rita, Tu imi ceri a-ti dovedi iubirea mea, prin Cruce, inaintea Invierii, atunci da-mi sa te urmez, in ciuda a tot, pana la capat.
Da-mi forta de a suporta tot ce imi trimiti, nu permite fricii sa ma domine.

Doamne astept mantuirea TA si domnia TA. AMIN. IARTA-MA,SI AJUTAMA SA TREC PESTE ACESTE PROBLEME..DOAMNE AJUTA
Reply With Quote