View Single Post
Vechi 08.02.2013, 14:23:00
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu vad legatura intre Avatar si calitatea omului de chip a lui Dumnezeu, dar constat ca iarasi ati gasit motiv de cearta. Te poti indeparta de Dumnezeu si fara a urmari productii gen Avatar. Si eu chiar m-am bucurat cand am vazut ca s-a inchis topicul cu cipologia.

Chiar ai 38 de ani?

Fii barbat si indura o vorba mai aspra :) Gandeste-te cat a indurat Antonia.
filmele în sine reprezintă o unealtă din tăvălugul cu care mass-media intră cu bocancii în sufletul omului, depersonalizându-l și inoculându-i ideea că aici în viața aceasta trăiește și raiul și iadul, in funcție de atitudinea lui față de.... restul semenilor și mediul înconjurător! (vezi filmul Fard).

îndepărtarea de Dumnezeu poate avea loc și în mijlocul confraților creștini dacă aceștia nu vorbesc și mai ales nu trăiesc respectând Cuvântul lui Dumnezeu! (chiar dacă s-a încheiat topicul cu cipologia.... cipofilii sunt în creștere)
încă nu am 38 de ani... îi împlinesc în iunie dar tu câți ani aveai când ai afirmat despre Sfinți că nu li se poate acorda "infailibilitate" în sfaturi și profeții?

Antonia a îndurat răutatea gratuită (asta chiar n-are legătură cu susținerea afirmațiilor făcute când poate nu le-a argumentat ireproșabil) dar nenea Alin tre' să îndure Adevărul - o ia la vale.... însușindu-și ca și convingeri concepții ecumeniste (și nici n-a nins așa de rău, cel puțin în București). recomandă-i tu niscai antiderapante duhovnicești dacă ești mai înaintată în vârsta experienței pe calea credinței ortodoxe (adevărata credință)
Reply With Quote