View Single Post
Vechi 08.02.2013, 15:53:48
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
"Părăsind calea cea dreaptă, au rătăcit și au apucat calea lui Balaam, fiul lui Bosor, care a iubit plata nedreptății,
Dar a primit mustrare pentru călcarea lui de lege; căci dobitocul fără grai, pe care era călare, grăind cu glas omenesc, a oprit nebunia proorocului.
"
2 Petru cap. 2

Pai nene, daca ditamai prorocul n-a primit mustrare decat prin magar, tu cine esti ca pretentii sa ai, sa vina ingeri din cer sa-ti dea mustrare?

"aroganta infecta" - bine ai scris, dar nu in dreptul cui trebuia.

Biet inselat de diavol, nu la pilda de "asa nu" ai fost chemat de Dumnezeu.
Pai nu am cerut ingeri. Cat timp insusi Dumnezeu s-a pogorat pentru minte sa ma povatuiasca, de ce as cere sfatul ingerilor?!

Faptul ca suntem mai multi aroganti, nu trebuie sa te faca sa te simti exonerat de aroganta, decat daca chiar ai scris cu lacrimi in ochi si cu durere in inima pentru sarmana sora noastra. Ca si cum ar fi fost vorba chiar de mama ta, sau de sotia ta, sau de fiica ta.

Cat despre chemare mea, mi-ar place foarte mult sa nu mai savarsesc raul pe care il blestem, ci binele pe care il doresc. Deocamdata insa, fiind tare la cerbice, voi continua sa nu ma supun celor intelepti ca porumbeii si blanzi precum serpii, chiar daca flutura un steag pe care scrie "iata aici pe Hristos", ci voi continua sa ii caut pe cei intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii si doar lor voi da ascultare.
Reply With Quote